Πολιτική Επιστροφών

Δεχόµαστε επιστροφές εντος 30 ηµερών απο την ηµεροµηνία παραλαβής της  παραγγελίας και προσφέρουµε επιστροφή χρηµάτων ή πιστωτικό για μελλοντική αγορά.

Τα προϊόντα πρέπει να µην έχουν φορεθεί ή πλυθεί, να διατηρούν τα  ταµπελάκια τους και την αυτοκόλλητη ταινία προστασίας (όπου υπάρχει), αλλιώς δεν θα  γίνονται αποδεκτά. 

Για λόγους υγιεινής, παρακαλούµε να δοκιµάζετε τα µαγιό διατηρώντας το  εσώρουχο σας. 

  • Προϊόντα τα οποία αγοράστηκαν από τη κατηγορία bazaar ή final sales προιόντα μπορούν να σταλούν πίσω μόνο για δημιουργία πιστωτικού κωδικού. Επιστροφές χρημάτων δεν πραγματοποιούνται. 

 

ΠΩΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ; 

Συµπληρώστε το έντυπο επιστροφής (βρίσκεται πίσω από την απόδειξη που θα  λάβετε µε την παραγγελία σας) και συµπεριλάβετε το στο δέµα που θα  επιστρέψετε. 

Λάβετε υπόψη ότι εάν η φόρµα επιστροφής δεν συµπληρωθεί σωστά ή λείπει,  αυτό ενδέχεται να καθυστερήσει την επεξεργασία της επιστροφής σας. Βεβαιωθείτε ότι η επιστροφή σας πληροί τους όρους της πολιτικής µας. 

Για την αποστολή του δέματος μπορείτε να επιλέξετε είτε τη κούριερ της επιλογής σας, είτε να επικοινωνήστε µε τη Γενική Ταχυδροµική για την παραλαβή του δέµατος απο  τον χώρο σας. Στη περίπτωση που στείλετε το δέμα σας μέσω Γενικής Ταχυδρομικής, επιλέξετε χρέωση παραλήπτη, και αφού λάβουµε το δέµα σας, θα  αφαιρέσουµε το ποσό των 2 ευρώ απο το ποσό της επιστροφής χρηµάτων. 

Διεύθυνση Αποστολής 

Biz Courier & Logistics

8o χλμ Λεωφόρος Κορωπίου 

Κορωπί, 19400

ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Περιµένετε έως και 14 εργάσιµες ηµέρες για την επεξεργασία της επιστροφής  σας. Θα λάβετε ειδοποίηση µέσω ηλεκτρονικού ταχυδροµείου σχετικά µε το  πότε η οµάδα µας έλαβε την επιστροφή σας και πάλι όταν υποβλήθηκε σε  επεξεργασία 

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ 

Ζητούµε συγνώµη για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε σε περίπτωση που  λάβατε ελαττωµατικό προϊόν. Επικοινωνήστε µε την οµάδα εξυπηρέτησης  πελατών arevthebrand@gmail.com µε τον αριθµό παραγγελίας και τις  φωτογραφίες του ελαττώµατος και θα συνεργαστούµε µαζί σας για να το  επιλύσουµε το συντοµότερο δυνατό. 

ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΪΟΝ 

Επικοινωνήστε µε την οµάδα εξυπηρέτησης πελατών  

arevthebrand@gmail.com µε τον αριθµό παραγγελίας και τον λάθος κωδικό  που λάβατε. Μόλις λάβουµε το αίτηµά σας, θα φροντίσουµε να λάβετε την  αρχική παραγγελία σας, υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν είναι διαθέσιµο.  

ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ & ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 

ΕΛΛΑΔΑ: Η παράδοση της επιστροφής κοστίζει 2,00 € µέσω της Γενικής  Ταχυδροµικής. Μπορείτε να στείλετε την επιστροφή σας µε χρέωση  παραλήπτη και θα αφαιρέσουµε το κόστος από το ποσό επιστροφής σας.  ΕΕ & ΔΙΕΘΝΕΙΣ: Συνιστούµε τη χρήση µιας υπηρεσίας µε δυνατότητα  παρακολούθησης, καθώς η Vacay δεν φέρει καµία ευθύνη για την πορεία της  επιστροφής σας. Τα αρχικά έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται και οι πελάτες  είναι υπεύθυνοι για το κόστος αποστολής επιστροφής. 

Cart

All available stock is in the cart

Your cart is currently empty.